НИЕ В ПИЛАТЕС АТЕЛИЕ ВЯРВАМЕ

ПИЛАТЕС ПРОМЕНЯ КАЧЕСТВОТО НА ЖИВОТ И ВОДИ ДО ДЪЛГОЛЕТИЕ

КЛАСОВЕ

СТРЕЧИНГ

Нискоинтензивни физически упражнения, прилагани върху скелетната мускулатура, разтяга и подобрява еластичността както на мускулите, така и на прилежащите им сухожилия. Повишава оптималния обхват на движение на ставите, те укрепват и стават по-малко податливи на навяхвания. Увеличава се гъвкавостта на тялото, издължават се мускулните влакна и се подобрява общия тонус на организма . Най-лесният и полезен начин да понижите стреса, да ускорите метаболизма, да редуцирате появата на целулит и задържането на течности. Доказано повишава настроението!

МАТ ПИЛАТЕС

Пилатес е система упражнения с нисък интензитет, носеща името на създателя си Джоузеф Пилатес. Специално създадена да заздрави коремно-поясната мускулатура – източник на енергия за цялото тяло, да укрепи и изправи гръбнака и да мобилизира ставите. Посредством контролирани движения ще работите за мускули, които не подозирате, че съществуват, ще подобрите стойката и гъвкавостта си! Използваме рингове, ластици и  топки. Напускайки часа ще се усетите тонизирани и заредени с енергия, подходящ за всеки, независимо от възраст и спортна форма.

Важно уточнение – за тези класове се приемат карти на Мултиспорт!
Посещението е само след предварителна резервация!

По време на часовете е добре да носите неплъзгащи се чорапи – за да запазите топлината в стъпалата си – това предпазва от крампи, както и за да избегнете подхлъзване!

Джоузеф Пилатес

Пилатес е пълна координация на тялото, ума и духа

Мобилно Приложение

Пилатес Ателие работи само с ПРЕДВАРИТЕЛНА резервация. За ваше улеснение сме създали мобилно приложение, с което да записвате или отменяте вече направена резервация с лекота. Можете да го свалите на телефона си.

         

Работно време

Понед. - Петък 08:00-20:00
Събота 09:00-17:30
Неделя 09:00-17:30

Контакт

ул. Тинтява 126
Дианабад, София
+359 89 993 5987
pilatesatelierbg@gmail.com