Часът се провежда с уред Реформър – изобретен от самият основател на метода Пилатес – Джоузеф Пилатес. Засилва ефективността на упражненията посредством подвижна платформа и въжета, задвижвани от пружини с различен интензитет. Тренират се няколко мускулни групи едновременно с плавни, осъзнати движения. Това намалява риска от мускулен дисбаланс – първата причина за контузии и болки в гърба и кръста. Една безопасна тренировка, подходяща за хора от всички възрасти, която води до изграждането на здрава, изящна мускулатура! Уредите с които работим са на водеща фирма, производител– предлагаме групови часове за начинаещи и напреднали!

Провеждаме и индивидуални и полу-индивидуални занимания, за хора със специфични проблеми и контузии или за тези, които искат цялото внимание на инструктора да е за тях!

Записването и резервацията за часа са задължителни! Използвайте сайта или свалете приложението. Работим само с карти на студиото. При невъзможност за посещение, моля да отмените часа си. При отмяна на резервация в срок от 6 часа преди началото на часа, посещение от картата не се начислява. При отмяна на направена резервация по-малко от шест часа от началото й, посещение от картата се взима.
Часът е без маратонки, но с чорапи с оглед вашата безопасност и стабилност на уреда! Клиенти без такива няма да бъдат допускани на уреда.

Часовете от 8:00 и 9:00 сутрин, както и тези от 18:00 и 19:00 ч. са само за притежатели на клубни карти или с предварително предплащане. Гратисният период за тях е 12 часа.

Важно уточнение – за тези класове не се приемат карти на Мултиспорт!

По време на часовете е задължително да носите неплъзгащи се чорапи от хигиенични съображения, както и за да запазите топлината в стъпалата си – това предпазва от крампи, както и за да избегнете подхлъзване!

Мобилно Приложение

Пилатес Ателие работи само с ПРЕДВАРИТЕЛНА резервация. За ваше улеснение сме създали мобилно приложение, с което да записвате или отменяте вече направена резервация с лекота. Можете да го свалите на телефона си.

         

Работно време

Понед. - Петък 08:00-20:00
Събота 09:00-17:30
Неделя 09:00-17:30

Контакт

ул. Тинтява 126
Дианабад, София
+359 89 993 5987
pilatesatelierbg@gmail.com