Уважаеми клиенти, моля да се запознаете с правилата за ползване на студиото.

1. Информирано съгласие и общи условия за ползване на студиото.

1.1 Моля да посещавате часовете само в отлично здравословно състояние. Pilates Atelier не носи отговорност за хора, не обявили съществуващи здравословни проблеми, както и за травми и контузии настъпили на територията на студиото, също и за клиенти дошли в нетрезво състояние.

1.2 Моля да поставяте връхните дрехи и обувки на определените за целта места до входа – но чанти, телефони и ценности се оставят за съхранение на рецепцията или се заключват в шкафчетата на съблекалнята. Pilates Atelier не носи отговорност за изгубени или откраднати вещи на територията на студиото.

1.3 Информираме, че в определени зони на студиото има разположени камери – в зоната на рецепцията, в мат залата и в Реформър залата. В съблекалните няма разположени такива. В някои от груповите занимания има вероятност да попаднете в кадър, с цел публикация в социалните мрежи, без да бъде нарушавано личното ви пространство и без да се използват личните ви данни. Ако не желаете да бъдете снимани, моля информирайте ни преди часа.

1.4 Работим само с предварителна резервация, която може да бъде направена в мобилните ни приложения, в резервационната система в сайта ни, или по телефона.

1.5 В студиото се влиза без обувки. Заниманията и в двете зали се провеждат по чорапи от хигиенични съображения, или само с чисти маратонки, ако часът ги изисква.

1.6 Телефоните е желателно да се оставят в съблекалнята и да не се ползват по време на класа. Ако има крайна необходимост, ви молим да бъдете дискретни и да не нарушавате хармонията на часа.

1.7 Цената на посещението се заплаща преди влизането в съблекалнята или съответно се чекира картата.

1.8 Клиентът е длъжен:

Да пази собствеността на студиото
Да изхвърля употребената пластмаса в поставените специално за разделно събиране кофи
Да затваря вратата на шкафчето, което е използвал, преди да напусне съблекалнята

1.9 Моля проверявайте преди да тръгнете дали не сте забравили нещо.

2. Условия за използване на Реформър.

2.1 Моля всички, които тренират на уреда Реформър, да съобщават преди началото на часа за моментното си здравословно състояние, болки, скованост, частични неразположения.

2.2 Моля да се следват стриктно упражненията и препоръките на инструктора по време на часа.

2.3 Препоръчваме да се носи кърпа, която да се поставя на уреда с цел хигиена.

2.4 Носенето на чорапи е задължително, и е препоръчително те да са с не-плъзгаща се основа – улеснява движението и предпазва от подхлъзване.

2.5 Клиентът е длъжен да хигиенизира уреда си след тренировката, като го напръска с дезинфектант и го почисти с предоставените за тази цел кърпи.

2.6 След първото посещение, резервацията за Реформър клас се прави само след оставен депозит от 20лв. на касата или след закупуване на клубна карта.

2.7 При отмяна на направена резервация до 6 часа преди началото на часа, не се отнема депозита, както и посещение от клубната карта. При отмяна на резервацията по-малко от 6 часа преди началото на часа, се взима 1 посещение от картата или целия депозит. (Оставяме ви опцията да ви замести роднина или приятел).

2.8 Моля да се съблюдава срокът на валидност на картите – за 4 посещения валидността е 1 месец от датата на издаване; за 10 посещения валидността е 2 месеца от датата на издаване.

2.9 В нашето студио уредът не се ползва от деца под 12год. и от бременни.

3. Условия за ползване на Мат Залата.

3.1 Работим само с предварителна резервация. Приемаме карти Multisport, но при закъснение повече от 10мин. студиото има право да откаже посещение на часа. При закупуване на клубна карта за Мат залата, с нея може да посещавате всички часове в рамките на валидността ѝ – 1 месец от датата на закупуване.

3.2 Часовете от 8:00 и 9:00 сутрин, както и тези от 18:00 и 19:00 ч. са само за притежатели на клубни карти или с предварително предплащане. Гратисният период за тях е 12 часа.

3.3 След приключване на часа, клиентът е длъжен да почисти постелката си и да върне използваните по време на часа уреди.

Pilates Atelier Ви благодари и Ви очаква.

Работно време

Понед. - Петък 08:00-20:00
Събота 09:00-17:30
Неделя 09:00-17:30

Контакт

ул. Тинтява 126
Дианабад, София
+359 89 993 5987
pilatesatelierbg@gmail.com